Despre Succubi

Succubus, succubi la plural, este un demon femeie, suprasexualizat si extrasenzual, fiind opusul lui incubus - demonul masculin. Atat succubus cat si incubus apar in timpul noptii, de obicei persoanelor de sex opus, iar rolul lor este acela de a seduce si a intretine relatii sexuale cu victimele lor.

Victima unui succubus poate fi oricine, chiar si calugarii sau preotii. Se spune ca daca demonul succubus (ori incubus) nu reuseste sa seduca, atunci isi va viola victima. Succubus, in timpul actului sexual, va suge energia barbatului (a victimei sale); acelasi lucru il face si cu incubus.

Astfel, putem trage concluzia ca succubus este visul multor barbati sau femei :)

Stiati ca...
  • In antichitate actul sexual dintre pamanteni si spirite (demoni, zeitati sau spirite superioare) nu era considerat ceva obscur (la greci, babilonieni, evrei, budisti, precolumbieni)?
  • In Evul Mediu Inchizitia a catalogat aceste intalniri drept posesiuni demonice, ucigand mii de "posedati" pentru a le "salva" sufletele, devenind celebra pentru procesele sale?
  • Copilul rezultat din imperecherea cu asemenea spirit (succubus ori incubus) se numeste cambion, este de obicei malefic si are o foarte mare putere de manipulare si convingere?
  • In folclorul romanesc succubus poarta denumirea de zburatoare sau lipitura?
Succubus portrayed as a hot young woman with devil horns and tail, wearing a red sexy suit
Succubus